RESİM ATÖLYESİ

23 Aralık 2021

Dr. Öğretim Üyesi Melek ŞAHİNDOKUYUCU ile Resim Atölyesi

Başlangıç: 14.03.2022 Bitiş: 06.05.2022 Kurs Ücreti: 600TL

Eğitim programımız her yaştan ilgi duyan yetişkinler için planlanmış olup katılımcı sayısı en fazla 15 kişi olarak belirlenmiştir.

Kursiyerlerimizin talebi doğrultusunda programımız kurlar halinde devam edecekir.

• Eğitim Yeri: Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Atölyesi
  • Eğitim Süresi: Her Salı 18.00-20.00 arası (8 Hafta)

Dr.Öğretim Üyesi Melek Şahindokuyucu Resim Atölyesi;

Atölyemde temel resim bilgileri uygulamalı olarak verilirken daha önce bilişsel farkındalığı olan bireylere de kişisel sanat uygulamaları

yaptırılacaktır. Farklı yüzeyler (ahşap, metal, atık nesneler vb) üzerinde resim yapma olanağı sunulacaktır. Kuramsal olarak da zaman

zaman sanat tarihi içinde yer alan önemli sanatçıların hayatları da belli bir sanatsal vizyonla kursiyerlere sunulacaktır.(video.. ya da slayt_anlatı olarak)

Resim malzemeleri kursiyerler tarafından temin edilecektir. Resime meraklı tüm sanat seven insanlarla buluşmak dileğiyle.

Malzeme alımları kursiyerler tarafından gerçekleştirilecektir.

(Yeterli sayıya ulaşıldığında her katılımcıya ulaşılarak kesin kaydını gerçekleştirmesi ve ödeme yapması istenecektir.)

Eğitmen: Dr. Öğretim Üyesi Melek ŞAHİNDOKUYUCU

Kurs Ücretleri aşağıdaki IBAN numarasına yatırılacaktır. Açıklama kısmına ilgili kursun adı belirtilecektir.

Alıcı İsmi: BAİBÜ DÖNER SERMAYE SAYMANLIK MÜDÜRLÜĞÜ

IBAN No:  “Ziraat Bankası Bolu Şubesi  TR 9300 0100 2564 4703 4774 5015 IBAN nolu hesaba yatırılmalıdır.

Not: Banka dekontunun açıklama kısmına; örneğin “Resim Atölyesi” şeklinde ibare yazdırıldıktan sonra dekont sisteme yüklenmelidir.