< < DOKUMA ATÖLYESİ

ÖĞRETİM ÜYESİ PAKİZE KAYADİBİ İLE

DOKUMA ATÖLYESİ

Başlangıç: 05.05.2022 Bitiş: 23.06.2022 Kurs Ücreti: 150TL

Eğitim programımız her yaştan ilgi duyan yetişkinler için planlanmış olup katılımcı sayısı en fazla  15 kişi olarak belirlenmiştir.

Kursiyerlerimizin talebi doğrultusunda programımız kurlar halinde devam edecekir.

• Eğitim Yeri: Güzel Sanatlar Fakültesi
  • Eğitim Süresi: Her Perşembe 17.30- 19.30 arası (8 Hafta)

Dr. Öğretim Üyesi PAKİZE KAYADİBİ ile Dokuma Atölyesi

Dokuma atölyemiz, ilham verici ve düşünceli bir ortamda, dokuma sanatını öğrenmek isteyenler için derin düşünme, bilinç ve farkındalıkla birlikte iç huzurun sağlandığı mini bir tekstil inziva yeridir. Katılımcılar, bilinçli bir öğrenme ortamında elle tutulan bir çerçeve tezgahında dokumanın temellerini ve sanat biçiminin tarihini öğreneceklerdir. Dokuma uygulaması yavaş, dikkatli ve tekrarlayıcıdır. Aynı zamanda bu süreç benimsendiğinde zihin ve beden için rahatlatıcı, dinlendirici, hatta tedavi edici olabilir.

Katılımcılar, dokuma uygulama adımlarının yanı sıra farklı iplikler, doğal ürünler (dallar, çiçekler, yapraklar….), boncuklar, düğmeler gibi farklı malzemeler ve bunların kullanımları, dokuma tezgahtan çıkarıldıktan sonra da nasıl tamamlandığı, yani süsleme teknikleri ile öğrendiklerinin sürekliliğini sağlamak adına tekstil tasarımları için farklı fikirler hakkında bilgi edineceklerdir.

Malzeme alımları kursiyerler tarafından gerçekleştirilecektir.

(Yeterli sayıya ulaşıldığında her katılımcıya ulaşılarak kesin kaydını gerçekleştirmesi ve ödeme yapması istenecektir.)

Eğitmen: Dr. Öğretim Üyesi PAKİZE KAYADİBİ

Kurs Ücretleri aşağıdaki IBAN numarasına yatırılacaktır. Açıklama kısmına ilgili kursun adı belirtilecektir.

Alıcı İsmi: BAİBÜ DÖNER SERMAYE SAYMANLIK MÜDÜRLÜĞÜ

IBAN No:  “Ziraat Bankası Bolu Şubesi  TR 9300 0100 2564 4703 4774 5015 IBAN nolu hesaba yatırılmalıdır. Not: Banka dekontunun açıklama kısmına; örneğin “Dokuma” şeklinde ibare yazdırıldıktan sonra dekont sisteme yüklenmelidir.