Kursun Adı: PRE-YDS HAZIRLIK KURSU

Kursun Tanımı: Katılımcıları YDS sınavına hazırlayan başlangıç kursu

Kursun Amacı: Kurs boyunca Yabancı Dil Sınavına girecek adayların dilbilgisi, okuduğunu anlama ve kelime seviyelerinin bir üst seviyede başarılı olmalarına yardımcı olacak şekilde arttırılması amaçlanmaktadır. Bu ek olarak kursumuza YÜKSEK LİSANS sınavına girecek adaylar da İngilizce seviyelerini ilerletmek amacıyla başvuruda bulunabilirler.

Kurs Koordinatörü: Yrd. Doç. Dr. Hüseyin EVCİM

Tel: 2816

Kurs Başvuru ve İletişim:

Yabancı Diller Yüksek Okulu Binası

Oda: YDYO / 235 -- Tel:2816

Kursun Hedefleri:

·         Katılımcıların YDS sınavı için gerekli temel bilgi ve becerilere sahip olmaları

·         YDS sınavı için altyapısı eksik adayların bilgi ve becerilerinin arttırılması

·         Katılımcıların özellikle dilbilgisi okuma ve kelime odaklı sorunlarının çözülmesi

Kursun Çalışma Planı:

10 HAFTALIK PROGRAM*

PRE-YDS

Salı:  17:30-20:30

Cumartesi: 12:00-16:00

7 saat X

12 HAFTA

80saat

07 MART 2017-

27 MAYIS 2017

YDYO Z-21 NO'LU SINIF

• Gruplar en az 15 en fazla 20 katılımcıdan oluşturulur.
  • Kursta AKIN DİL kitapları kullanılmaktadır.
  • Kursta kullanılacak olan materyal ya da kitapların çoğaltılması ya da satın alınması kursiyerlerin sorumluluğundadır.

Kursun İçeriği: Özellikle YDS kursuna gitmeden önce İngilizce ile ilgili dilbilgisi ve kelime eksiklikleri olan adayları belirli bir seviyeye getirmek için katılımcıların ihtiyaçları ve seviyeleri doğrultusunda hazırlanan materyallerden oluşmaktadır. Buna ek olarak Lisansüstü Yabancı Dil sınavlarına yönelik başvuru yapmayı planlayan İngilizce seviyeleri düşük olan adayların da sınav seviyesine gelmelerine yardımcı olacak bir içerik düzenlenmiştir.

Ücret: 750 TL

·         400 TL kursun ilk haftasında; 350 TL ise 20 Mart 2017 tarihine kadar ödenecektir. Dersler başlamadan önce kayıt yapılması ve ücretin yatırılması zorunludur. Kayıtlar başvuru önceliğine göre yapılacaktır.

·         Ücretini ödemeyen kursiyerlerin kursla olan ilişiği kesilir.

·         Kursun ücreti SÜYAM'ın Ziraat Bankası TR 9300 0100 2564 4703 4774 5015 no’lu hesaba yatırılması gerekmektedir

·         KİTAP TEMİNİ VE MATERYALLERİN HAZIRLANMASI İÇİN LÜTFEN SON BAŞVURU TARİHİNDEN ÖNCE KURS KOORDİNATÖRÜNE BAŞVURUN

·         *** ADAYLARIN SİTEDEKİ KURS KAYIT KABUL FORMUNU DOLDURARAK DEKOTLARIYLA BERABER KURS KOORDİNATÖRÜNE BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR***

Ekler:
Bu dosyayı indir (KAYIT KABUL FORMU.doc)KAYIT KABUL FORMU.doc[PRE-YDS KURSU KAYIT KABUL FORMU]25 kB