Bahar Dönemi ERASMUS+ İngilizce Hazırlık Kursu

Kursun Adı: ERASMUS+ İngilizce Hazırlık Kursu

Kursun Tanımı:

Katılımcıları İngilizce Dil Yeterlik Sınavlarına hazırlayacaktır.

Kursun Amacı:

Katılımcıların dilbilgisi, kelime, okuma, yazma ve dinleme becerilerini geliştirmeyi hedefleyen ve dil yeterlik sınavlarında başarıya odaklanan bir eğitim programıdır.

Kurs Koordinatörü: Okutman Özer ÖNER

Yabancı Diller Yüksek Okulu Binası Tel: 2806 - 2828

Cep Tel: 0533 771 88 30

Kurs Başvuru ve İletişim:

Okutman Özer ÖNER Yabancı Diller Yüksek Okulu Binası Tel: 2806 - 2828

Cep Tel: 0533 771 88 30

Kursun Hedefleri:

Kurs sonunda katılımcıların İngilizce Dil Yeterlik Sınavlarında başarıları hedeflenmektedir.

Kursun Süresi: 20 Mart 2017  – 28 Mayıs 2017

Kursun Gerçekleştirilme Planı:

Söz konusu kurs katılımcı sayısına göre belirlenen sayıda sınıfta icra edilecektir. Kursun 10 hafta, haftada 6 (altı) saat, katılımcıların talebine göre hafta içi yada  hafta sonları ( Cumartesi veya Pazar ) icra edilmesi hedeflenmektedir. Kurs dahilinde katılımcıların İngilizceyi Kullanma (dil bilgisi ve kelime), Okuma, Yazma ve Dinleme becerileri aşağıdaki kurs çalışma planına göre gerçekleştirilecektir.

Kursun İçeriği:

Katılımcıların ihtiyaçları ve seviyeleri doğrultusunda hazırlanan özgün materyaller.

Kurs Uygulama Alanı: İngilizce

Ücret: 300 TL (2 taksit)

150 TL kayıt sonrası 1 Nisan 2017 tarihine kadar, ve SON TAKSİT - 150 TL – kursun son haftasında Erasmus Koordinatörlüğü tarafından belirtilen banka hesap numarasına yatırılacak ve BANKA DEKONTLARI kurs eğitimcilerine teslim edilecektir.

Hesap No: TR930001002564470347745015

TC ZİRAAT BANKASI BOLU ŞB.

DÖNER SERMAYE SAYMANLIK MÜDÜRLÜĞÜ

·        Banka Dekontuna MUTLAKA kendi Ad ve soyadınızı, TC Kimlik Numaranızı ve Kursun Adını (ERASMUS+ İngilizce Hazırlık Kursu) belirtmeniz gerekmektedir.

Kurs başvurusu için aşağıdaki “Kayıt Kabul Formunun” doldurulup 20 Mart 2016, tarihine kadar Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderilmesi ve Erasmus ofisine şahsen başvurulması gerekmektedir.

Okutman Özer ÖNER

Kurs Koordinatörü

Ekler:
Bu dosyayı indir (ÖN KAYIT KABUL FORMU.docx)ÖN KAYIT KABUL FORMU.docx[ERASMUS+ İngilizce Hazırlık Kursu Ön Kayıt Kabul Formu]12 kB