Okul Öncesi ve İlköğretim Çocuklarıyla Temel Müzik Eğitimi 2015-2016  Güz Dönemi çalışmaları başlamıştır.

OKUL ÖNCESİ VE İLKÖĞRETİM  ÇOCUKLARIYLA  2015-2016 GÜZ DÖNEMİ TEMEL MÜZİK EĞİTİMİ ÇALIŞMALARI BAŞLAMIŞTIR.

2015-2016 Güz dönemi Temel Müzik Eğitimi çalışmaları başlamış olup yeni kayıt olmak isteyenlere duyurulur.

Başvuru Formu İçin Tıklayın…

Kesin kayıt için  Gamze Çalık Çetin’e ulaşılması gerekmektedir.

Çalışmalar farklı yaş gruplarına ayrılarak planlanacak olup, sınırlı sayıda çocuklarla çalışılacaktır. Okullardan sınıfça gruplar oluşturularak da kayıtlanma yapılabilmektedir.

Çalışmalar A.İ.B. Ü. Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde dört dönemden bu yana devam etmektedir.

Çalışmalar Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Müzik Eğitimi Uzmanı Öğr. Gör. Gamze Çalık Çetin tarafından “Etkinliklerle Müzik Eğitimi “ proje kapsamında yürütülmektedir.

İlgilenenlerin 05074197021 nolu telefonla veya Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ile bağlantı kurması gerekmektedir.

Çalışmalar Okulöncesi(3-6) yaş, İlköğretim (7-11) yaş gruplarıyla gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede: Orff ve  Kodaly yaklaşımları temel alınarak

1.ÇALIŞMA

-  Ritim(dil-müzik-hareket-dans)

-  İşitsel algı çalışmaları ve dikkat oyunları

-  Bedeni tanıma ve beden müziği(Bady perküsyon)

-  Nefes çalışmaları

-  Drama ve öfke kontrolü

-  Konuşma ve şarkı söyleme

-  Orff çalgıları ve diğer çalgıları tanıma ve kullanma

-  Dans ve müzikli oyun etkinlikleri  üzerine eğitimler verilecektir.

2.ÇALIŞMA

ORFF yaklaşımıyla ÇOCUK KOROSU çalışmaları başlatılacaktır.

3.ÇALIŞMA

SUZUKİ yaklaşımlı KEMAN KURSLARI çalışmaları başlatılacaktır.

Kurs ücretleri aylık olarak “Ziraat Bankası Bolu Şubesi  TR 9300 0100 2564 4703 4774 5015 IBAN nolu hesaba yatırılıcaktır.

Not: Banka dekontunun açıklama kısmına; örneğin“ Temel Müzik Eğitimi” şeklinde ibare yazdırıldıktan sonra dekontun bir nüshası kurs koordinatörüne teslim edilecektir.