Genel Bilgi

Arş. Gör. Erbil Murat AYDIN koordinatörlüğünde cimnastik kursu verilecektir.

4-11 yaş aralığındaki spor yapmasında herhangi bir engel olmayan çocuklar cimnastik kursuna katılabilirler. Kurs 4-7 ve 8-11 yaş grupları olarak 2 grupta düzenlenecektir. Kurs Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Cimnastik Salonunda (A Salonu) haftada 2 gün ve günde 1 saat olarak gerçekleştirilecektir.

Başlangıç Tarihi: 20.02.2016

Bitiş Tarihi: Talep devam ettiği sürece dersler devam edecektir.

Kursun Amacı

Cimnastik

Çocukların kuvvet, esneklik, denge, koordinasyon, sürat gibi biyomotor özelliklerinin, temel spor branşlarından bir tanesi olan cimnastik ile geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Ayrıca küçük yaşlarda çocukların spor ile tanışmaları ve düzenli egzersizi bir yaşam biçimi haline getirmeleri hedeflenmektedir. Grup içinde arkadaş ortamında yapılan cimnastik eğitimi sayesinde çocukların özgüven, kendini ifade edebilme, yardımlaşma gibi özelliklerinin geliştirilmesi beklenmektedir. Çocukların ileride başka spor branşlarına geçmeden önce temel alt yapı oluşturmalarında cimnastik eğitimi oldukça önemlidir.

Kurs Ücreti

Kurs ücreti aylık 100 TL’dir. Kurs ücreti Ziraat Bankası Bolu Şubesi TR 9300 0100 2564 4703 4774 5015 IBAN nolu hesaba aylık olarak yatırılır.

İrtibat

Arş. Gör. Erbil Murat AYDIN