Girişimcilik Okulu

27 Nisan 2023 Perşembe


“Girişimcilik Okulu” Eğitimleri Başlıyor

  • 08.05.2023 – 31.05.2023 / 42 SAAT
  • SAAT: 18:00-21:00

Katılımcı bireylerin girişimcilik ile ilgili bilgi beceri ve değer yapılarını geliştirmek, hayata geçirmek istedikleri iş fikirlerini gerçekleştirmelerine olanak sağlayan girişim iklimi yaratmak ve bireylere etkili bir şekilde rehberlik etmektir.  Girişimcilik okulu bireylerin etkili bir şekilde karar verme, pazar olanaklarını fark edip ihtiyaçları analiz etme ve kendi iş fikirlerini doğru yerde ve doğru zamanda kurmalarına imkan sağlayan okuryazarlık becerilerinin aktarılmasını hedeflemektedir.

Girişimcilik eğitiminin temel hedeflerinden biri girişimci birey ve kurumlara pazar alanında var olan tehdit ve fırsatları okuyabilme becerisi kazandırmayı amaçlamaktadır.

Sürekli değişen hayat koşulları içinde yeni iiş olanakları ve imkanlarını keşfetmek ve bu imkanları geliştirmenin yeni yollarını araştırıp inşa etmek girişimcilik eğitimlerinin temel becerileri arasında yer almaktadır. Bu bağlamda girişimci bireylerin bilinç düzeyinin arttırılması eğitimin en temel amaçlarından birini oluşturmaktadır

Sayın Katılımcı 08.05.2023 tarihinde eğitim programımız online olarak başlayacaktır. Kesin kaydınızın gerçekleşmesi için kurs ücretinin aşağıdaki IBAN numarasına yatırılması gerekmektedir.. Açıklama kısmına ilgili kursun adı belirtilecektir.

Alıcı İsmi: BAİBÜ DÖNER SERMAYE SAYMANLIK MÜDÜRLÜĞÜ

IBAN No:  “Ziraat Bankası Bolu Şubesi  TR 9300 0100 2564 4703 4774 5015 IBAN nolu hesaba yatırılmalıdır.

Not: Banka dekontunun açıklama kısmına;  “girişimcilik okulu” şeklinde ibare yazdırıldıktan sonra dekont sezin.kuleli@ibu.edu.tr adresine gönderilmelidir.

Başvuru Yapmak İçin

Başvurular gerçekleştirildikten sonra yeterli katılımcı sayısına ulaşıldığında ödeme bilgileri paylaşılacaktır.